Aurora

Harmonie Aurora verrast het publiek graag met leuke thematische muziekconcerten. Creativiteit zit in ons bloed. We bestaan al meer dan 100 jaar (sinds 1908). Al die tijd is het ons elke keer weer gelukt om leuke concerten te geven. Bij ons genoot het publiek bijvoorbeeld van spaghetti terwijl ze luisterde naar verschillende Italiaanse muziekgenres.

De creativiteit hoor je ook in onze muziek. We proberen altijd verschillende soorten muziekgenres te combineren. Voor elk wat wils. In het publiek, maar ook op het podium.

Lange tijd speelden we op zeer hoog niveau. Dat is niet meer ons belangrijkste doel. Nu gaan we ervoor om met alle muzikanten en vrijwilligers met veel plezier goede maar ook leuke muziek te maken. Daarbij spelen we soms op een hoog niveau. Andere keren kiezen we juist voor wat lichtere, luchtigere muziek. Dat maakt de uitdaging zo groot. We zijn alleskunners. Daar ligt onze kracht.