Een griezelig goed concert!

Op zaterdag 26 november a.s. houdt Harmonie Aurora een bijzonder concert: een echt griezelconcert. Je kunt je daarbij van alles voorstellen en dat is ook de bedoeling. Misschien ga je er zelf al over fantaseren en dan wordt het al spannend terwijl je nog niets weet. Veel details zullen de leden van Harmonie Aurora er dan ook niet over kwijt willen. Wel zullen er af en toe wat mysterieuze zaken naar buiten komen. Niet alleen het harmonieorkest zal spelen maar ook een combo. Er zijn dansers van Het Kunstpodium, toneelspelers, zangers en figuranten. Blok zaterdag 26 november in je agenda: 20.00 uur in theater ’t Schouw in Dongen. Kom ook griezelen met Aurora!! Kaarten zijn al te koop voor € 5,00 (inclusief een consumptie) bij ’t Schouw en de Bruna Dongen.