Harmonie Aurora zoekt spullen voor rommelmarkt

Op zoek naar een goed voornemen? Hier een tip… Ruim uw zolder of schuur eens lekker op en steun met “uw rommel” Harmonie Aurora! De jaarlijkse rommelmarkt van Harmonie Aurora komt er weer aan! Hij staat gepland op zondag 3 april 2016 in de Cammeleur, Hoge Ham 126 in Dongen. U bent van harte welkom!

Om alles weer tot een succes te maken hebben we goed gevulde kramen met heel veel bruikbare spullen nodig. Dus…..heeft u nog speelgoed, boeken, glas en servies, snuisterijen of kleding waar u niets meer mee doet? Puilt uw schuur of zolder uit? Neem dan contact op met Marianne de Bruijn, telefoonnummer 06-57843529. De (bruikbare) spullen worden vanaf 21 januari a.s. op afspraak bij u thuis opgehaald. Ideaal voor u, want u bent van de “rommel” af en Harmonie Aurora kan zo het nodige geld bij elkaar verdienen voor de organisatie van muzikale evenementen.

Brengt u de spullen liever zelf kan dat ook, maar dan wel op afspraak. Bij geen gehoor kunt u op bovenstaand telefoonnummer de voicemail inspreken. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Voor de rommelmarkt zamelen we geen computers, tv’s, witgoed en groot meubilair in.