Jubelconcert 18 april 2015

Jubelconcert

Vier jubilarissen die samen bijna 200 jaar lid zijn van Harmonie Aurora. Zij verdienden een Jubelconcert. Het orkest gaf 18 april 2015 een fantastisch concert in De Oude Kerk in Dongen. Een muzikale ervaring op een historische locatie.

Koperinstrumenten spelen een belangrijke rol in de muzikale carrière van drie jubilarissen. We vonden het daarom toepasselijk een koperkwintet uit te nodigen. Een bijzonder kwintet: het Michiel Adriaenszoon de Ruyter kwintet. Beroepsmuzikanten van de Marinierskapel die samen bijzondere gelegenheden opluisteren met hun muzikale kwaliteiten.

Elke jubilaris koos voor dit Jubelconcert een muziekstuk dat het orkest met passie ten gehore bracht. Tussendoor speelde het koperkwintet verschillende muziekstukken. Ook speelden het orkest en het kwintet samen. De avond was een muzikale belevenis die we niet snel vergeten. Maar het belangrijkste was toch wel dat bezoekers, orkest en jubilarissen op en top hebben genoten.

Stijn Rompa maakte een fotoreportage van het Jubelconcert. We voegen op een later moment enkele van deze foto’s bij dit bericht.