Op zoek naar dirigent voor harmonieorkest Koninklijke Muziekvereniging Dongen

Musis Sacrum en onze muziekvereniging hebben op 6 september jongstleden het besluit genomen om te gaan fuseren tot Koninklijke Muziekvereniging Dongen. Het beoogd bestuur van de nieuwe muziekvereniging heeft inmiddels een eerste constructieve vergadering gehad. Een belangrijke taak is het zoeken naar een dirigent voor het harmonieorkest, hiervoor is een sollicitatiecommissie geformeerd uit leden van Aurora en Musis Sacrum.

De werkgroep muzikaal heeft een dirigentvacature opgesteld welke binnen afzienbare tijd gepubliceerd wordt op de websites van de KNMO, BBM, BvOI en dirigent-vacature.nl. Ook op deze site (klik op de link hieronder) en die van Musis Sacrum komt de vacature, alsmede ook een link via de social media. De reacties op deze vacature kunnen tot 1 november worden ingestuurd, hierna gaat de sollicitatiecommissie aan de slag.

Vacature dirigent Harmonieorkest Koninklijke Muziekvereniging Dongen.pdf